Interiør

I andre etasje hos oss finner du
hovedsakelig møbler og belysning
fra Artek, Muuto, Vitra og Woodnotes.
Vi har nylig fått inn belysning fra Warm Nordic, og vi fører i tillegg møbler fra FDB møbler, Stolab, Källemo og Saxo Living.

5Efa1B7E Cbbc 456A Ade7 Ab816623Fc3B

Artek

Artek ble grunnlagt i Helsinki i 1935 av fire unge idealister.

Les mer om Artek
Outlinevidar2021

Muuto

Muuto har røtter i skandinaviske designtradisjoner karakterisert av håndverk, funksjonalitet og oppriktighet.

Les mer om Muuto
60923 Woodnotes Woodnotes Gulvteppe 1

Woodnotes

Finske Woodnotes er kjent for sine skyhøye standarder. De designer og produserer produkter til hjemmet og det offentlige rom. Materialene er inspirert av papirgarn.

Les mer om Woodnotes
Umpu

Marimekko

Marimekko er et finsk designhus hyllet for sine originale mønstre og fargekombinasjoner.

Les mer om Marimekko
Johanna G 03

Johanna Gullichsen

Siden 1989 har merkevaren Johanna Gullichsen forpliktet seg til oppriktig design og fortolkninger av skandinaviske tekstiltradisjoner.

Les mer om Johanna Gullichsen
Verso Design 2

Verso Design

Verso Design henter sin inspirasjon fra naturen, og kun naturlige materialer benyttes.

Les mer om Verso Design
Vaxbo1

Växbo Lin

100 % lin. Made in Sweden. På ordentlig.

Les mer om Växbo Lin
417Dca4D Cc34 47Eb 9E69 15F419D359Df

Røros Tweed

Norsk ull, 100% norsk produksjon og tett samarbeid med Skandinavias ledende designere og tekstilkunstnere har gjort pledd fra Røros Tweed til et av de mest velrenommerte helnorske kvalitetsprodukter.

Les mer om Røros Tweed
Ce20D451 0599 4Dac A031 93Ce262Bb510

Klippan

Klippan er kjent for høy kvalitet både i design og i sin bruk av rene fibre.

Les mer om Klippan
Aarikka Lantern

Aarikka

Aarikka er et familieeid finsk selskap som ble startet i 1954, og er kjent for sine skarpe skandinaviske linjer og runde former, laget av tre.

Les mer om Aarikka
Nedre Foss

Nedre Foss

Merkevarens siktemål er å produsere "century objects" - produkter som skal vare i minst 100 år.

Les mer om Nedre Foss
Wildlife Garden 2

Wildlife Garden

Tar vare på insekter, fugler og smådyr.

Les mer om Wildlife Garden
18D7Fcf1 D0F2 4D2D 83Fe 8Ff29A14A6B1

Vitra

Grunnlagt i 1950 begynner familiebedriften Vitra bli en av den moderne møbeldesignens virkelige travere. Med Charles & Ray Eames, Verner Panton og Hella Jongerius i stallen kan det ikke bli annet enn lekent og fargerikt. Med varme og et ønske om at kun levere fra seg gjennomførte produkter kan du være sikker på at ditt interiørprosjekt med Vitra blir vellykket!

Les mer om Vitra
416A7F0C Aeb0 404A 976F 996479E4B7D0

Ariake

Eller daggry, som det betyr på japansk, er ett helt nytt møbelmerke. Et ønske om å holde på den japanske tradisjonen og håndverket, men samtidig ta til seg av andre kulturer og formspråk ble til en 14 dager lang workshop. Under denne inviterte de designere fra andre kontinenter, ADs, fotografer og håndverkere til å leve, arbeide og spise sammen i to uker. Resultatet ble det vi nå kan presentere for deg her i Trondheim!

Les mer om Ariake
31Ecea71 A4Cb 4388 8082 3Ee3E6379D91

Stolab

Svensk håndverk av høy kvalitet siden 1907. Stolab spenner fra Carl Malmstens klassikere som spisestolen Lilla Åland til helt moderne design av dagens stjerner. Nøkkelen til suksess ligger i at alt blir laget under samme tak, designprosessen skjer i tett samarbeid med de dyktige møbelsnekkerne. Stolab produserer alt på bestilling og som kunde har du store valgmuligheter.

Les mer om Stolab
Källemo 8495 002

Källemo

I krysningspunktet mellom kunst og møbeldesign finner du svenske Källemo. En produsent som tenker i lange linjer med kvalitet i fokus. Ikke bare kvalitet som vi kjenner begrepet, men også i en utstrakt betydning. Som Sven Lundh sier om produktene: ´´ Det ska tåla ögats slitage´´

Les mer om Källemo
Fdblowreskarmstol

FDB Møbler

Design for folket var tanken da FDB, Forenede Danske Brugsforeninger, kom på banen i 1942. Børge Mogensen var først ut med en kolleksjon, og ble etter hvert sjefsdesigner på huset. Den gangen bestilte du møbler fra en katalog i din lokale matbutikk rundt hjørnet, - brugsen. I dag har FDB et antall butikker rundtomkring i Danmark med fokus på funksjonell dansk design.

Les mer om FDB Møbler