Woodnotes

Finske Woodnotes er kjent for sine skyhøye standarder. De designer og produserer produkter til hjemmet og det offentlige rom. Materialene er inspirert av papirgarn.

60923 Woodnotes Woodnotes Gulvteppe 1

Woodnotes ble grunnlagt i 1987 av tekstildesigneren Ritva Puotila og hennes sønn Mikko Puotila. Selskapet eies fortsatt av skaperne.

Det opprinnelige konseptet bak Woodnotes’ produkter var å kombinere kunstnerisk kreativitet med avansert teknologi, og skape noe som er inspirert av finsk robust natur, med de finske råmaterialene tre og papir. Woodnotes er det første selskapet i verden som brukte papirgarn på en moderne måte i funksjonelle tekstiler. Ritva Puotila ønsket å bruke papirgarn på grunn av dets egenskaper og få mest mulig ut av disse. Hun ønsket altså ikke å bruke det som erstatning for andre materialer.

Woodnotes’ sortiment – som gjennom årene er blitt utvidet fra papirtepper til et mer omfattende utvalg og konsept – får hvert år selskap av nye, relevante og innovative produkter.

Woodnotes er anerkjent verden over for elegant design og overlegen kvalitet. Selskapet eksporterer 70% av sin produksjon til over 40 land.

Woodnotes’ produkter har vunnet en rekke internasjonale priser.

Woodnotes 3
Muuto
Forrige
Marimekko
Marimekko
Neste