Klippan

Klippan er kjent for høy kvalitet både i design og i sin bruk av rene fibre.

Klippan 1

Klippan er en familiedrevet bedrift som startet opp i Sverige i 1879. Fortsatt er Klippan en av de ledende merkevarene innen tekstil til hjemmet.

Klippan er kjent for høy kvalitet både i design og i sin bruk av rene fibre. De tilbyr unike ulltepper, puter, linduker og dekorasjon til hjemmet, i tillegg til å ha en egen barnekolleksjon. Klippans filosofi er å bruke kun naturlige materialer som ull, lin og bomull. Fibre av høy kvalitet er avgjørende for sluttresultatet. Klippan er en av veldig få produsenter av denne typen som fortsatt holder det gående i Europa.

For å håndtere produksjonen og kunne kontrollere kvaliteten fullt ut, produserer Klippan alle sine ulltepper fra start til slutt på sin egen fabrikk. All ull Klippan benytter kommer fra New Zealand og materialet kan spores helt tilbake til hver enkelt sauebonde. Dette betyr at Klippan sikrer den høye kvaliteten, samtidig som de kan være miljøvennlige. De siste årene har de også begynt å bruke ull fra sauebonder som driver økologisk.

Klippan 2
Røros Tweed
Forrige
Aarikka
Aarikka
Neste