Mathilde

Mathilde Medium

Mathilde Margrete Wessel Pehrson ble født på Sentralsykehuset i Akershus. Familien hennes flyttet til Harstad da hun var to år, og Mathilde fastholder at det er der hun kommer fra, selv om hun flyttet til Trondheim som 8-åring. Mathilde bor i dag på Bakklandet, i et av de husene turistene flokker seg rundt i høysesongen. Tidligere har hun arbeidet både i klesforretninger og med omsorgsarbeid. Nå kombinerer hun kunsthistorie og pedagogikk med å arbeide hos oss. Mathilde er dessuten utrolig flink til å tegne, og bruker mye av fritiden på å lage særegne illustrasjoner.

Noe av det morsomste Mathilde vet er når vi får inn ny metervare som viser seg å være minst femti år gamle mønstre i ny drakt. Da oppstår det magi, mener hun, fordi virkelig god design er så upåvirket av mote og trender.

Mathilde er glad for at Alvar&Maija stadig får besøk av bevisste kunder, som vet hva de vil ha og etterspør produkter som er bærekraftig produsert. Hun håper og tror at hennes egen og kommende generasjoner vil fortsette å oppdage og oppsøke kvalitet foran kvantitet.

Ekaterina
Forrige
Wibeke
Wibeke
Neste