McVERDI

Lotte lager bare plagg som har potensial til å bli dit neste yndlingsplagg! Dansk design rett fra familiens studio i Ålsgårde ved den vakre Sjællandskysten.

Image Ss20 Web Mcverdi 11 Lotte 1024X683

Slowfashion siden 1987

Lotte Honoré startet sin bedrift i en liten lokale midt inne i Københavns mylder. Studio, atelier og butikk i ett. Drømmen var å lage plagg som hun skulle få se bæres av mange kvinner. Plagg som ikke bare er vakre å se på, men som som gjør att den som bærer de føler seg godt tilpass. Plagg som varer og er med deg gjennom en lang årrekke.

Mc801D Mu Striped Dress Stribet Kjole Mcverdi Sommer 2

Karamellstripete kjole i lin fra Sommerkolleksjonen 2021

Naturmaterialer & god passform

Lotte og hennes datter Juliane plukker ut materialer fra en familieeid italiensk produsent som har levert kvalitetsstoffer over mange år. Best liker de lin, viskose og ordentlig god bomull når de skal lage deilige hverdagsplagg. Slitesterke og holdbare materialer som er gode for deg som skal bruke dem på kroppen. Kvaliteten og følelsen på stoffet avgjør om det skal bli en kjole med vidde, eller kanskje en bukse m kant? Fordi dét, er det nemlig ofte! Plaggene inneholder gjerne en overraskelse, kanskje er det et fôr på innsiden av linningen, eller en kant du kan brette opp for å forandre uttrykket.

Mc802C Ba Black Linen Dress Round Cut Sort Hor Kjole Mcverdi 3 600X900

Feminin og klassisk kjole i 100% lin som kan varieres i det uendelige.

Sjenerøse snitt

Typisk for Lottes design er at den er lett at variere, og looken kan bygges lag på lag slik at du kan bruke de samme plaggene mer en én sesong. Derfor er de som oftest sjenerøse i størrelsen. Vil du ha de mindre så går det fint att gå ned en størrelse. Vi har mulighet å bestille plagg fra McVERDI i str XXS-XXXL. Utbudet kan variere gjennom sesongen men det er alltid en mulighet å finne noe som passer akkurat deg!

Henrik Vibskov
Forrige
Nygårdsanna
Nygårdsanna
Neste