Ritva Falla

Ritva Falla Collection - design fra Finland

D0Ae6E9F 219D 4D89 8758 C6E93Fb1Aebe

Ritva Falla Collection har sitt designkontor i hjertet av Helsinki. Derfra presenterer de to ganger i året kolleksjoner hvor alle plagg er av høy kvalitet, tidløse, lette å bære og ta vare på. Tanken er at klærne skal gi deg som bærer dem en følelse av hverdagsluksus. Raffinerte materialer, utsøkte detaljer og skreddersydde snitt med god passform er utgangspunktet for alle kolleksjonene. I tillegg er det viktig at alle klærne blir produsert så miljøvennlig som mulig. Materialene, som ofte er lin, silke eller viskose, er skaffet til veie eller produsert i Europa.

Ambisjonen er å lage klær som ikke bare varer én sesong. Tvert imot skal hvert plagg vare så lenge at de til slutt blir uunnværlige. Gjennom bruk av personlige accessoirer valgt etter anledningen gjør du plaggene til dine. Det vil si, noen få nøye utvalgte plagg kan fungere som pilarer i din garderobe.

Velrenommerte merker som Marimekko har samarbeidet tett med Ritva Falla. Selskapet Ritva Falla OY ble startet i 1979, med det formål å designe for andre klesmerker. I 2008 ble det i stedet gjort om til et eget varemerke med egne kolleksjoner. Ritva Falla Collection vender seg til kvalitetsbevisste kvinner som er opptatt av etisk handel. Kolleksjonene selges i dag over hele Norden, i sentrale Europa og i Nord-Amerika.

4F831Ee5 1002 4901 Ac81 E7529Ae72E06

Klassisk trenchcoat med et oppdatert snitt fra Ritva Falla Collection

Vuokko
Forrige
Bitte Kai Rand
Bitte Kai Rand
Neste