Ritva Falla

Ritva Falla er en prisvinnende motedesigner. Hun har designet kolleksjoner for store finske klesmerker, blant annet Marimekko.

Ritva Falla

Ritva Falla har skapt kolleksjoner hvor alle plagg er av høy kvalitet, er tidløse, lette å bære og ta vare på, og gir hverdagen et elegant tilsnitt. Raffinerte materialer, utsøkte detaljer, skreddersydde snitt med god passform er utgangspunktet for alle kolleksjonene. I tillegg er det viktig for Ritva Falla at alle klærne blir produsert så miljøvennlig som mulig. Materialene er skaffet til veie eller produsert i Europa.

Juvelene i samlingen er kåpene. Ritva Fallas kreativitet og håndverk er tydeligst i designet av disse. Hun lager ikke klær bare for én sesong, tvert imot vil hun at hvert plagg skal vare så lenge at de til slutt blir uunnværlige. Kolleksjonene reflekterer alltid samtiden, og Ritva Falla ønsker å gi kvinner mulighet til å velge et helhetlig uttrykk, ved å sette sammen personlig valgte elementer.

Selskapet Ritva Falla ble startet i 1979, med det formål å designe for andre klesmerker. I 2008 ble det i stedet gjort om til et eget varemerke. Den første kolleksjonen ble lansert i 2009. Falla designer og produserer fortsatt egne kolleksjoner. Hun vender seg til kvalitetsbevisste kvinner som er opptatt av etisk handel. Kolleksjonene hennes selges i dag over hele Norden, i sentrale Europa og i Nord-Amerika.

Ritva Falla 1
Vuokko
Forrige
Bitte Kai Rand
Bitte Kai Rand
Neste